Головна  →  Новини  →  23 березня 2017

Керівникам дитячих садків розповіли про роль управлінської діяльності (фото)

Керівникам дитячих садків розповіли про роль управлінської діяльності (фото)

23 березня 2017 року на базі дошкільного навчального закладу № 200 сектором з питань дошкільної освіти управлінням освіти, молоді та спорту Святошинської РДА було проведено семінар на тему: «Роль управлінської діяльності в реалізації завдань Концепції розвитку навчального закладу». Захід був проведений в рамках атестації керівників дошкільних навальних закладів та навчально-виховних комплексів.

Свій досвід роботи з питань управлінської діяльності презентували:

завідуюча ДНЗ № 200 Марія Григорович з темою доповіді «Підвищення фахової майстерності педагогів ДНЗ»; завідуюча ДНЗ № 442 Наталія Романенко - «Корекційно-відновлювальна діяльність в дошкільному навчальному закладі»; завідуюча ДНЗ № 674 Любов Чернишова - «Організація освітньої роботи за соціальним замовленням батьків»; директор СНВК «Лілея» Тетяна Толмачова - «Медичне забезпечення та фізкультурно-оздоровчий напрямок діяльності навчального закладу»; завідуюча ДНЗ № 251 Ніна Скибенко - «Управлінський контроль за організацією харчування; завідуюча ДНЗ № 214 Лідія Мозгова - «Співпраця з батьками».

Учасники семінару визначили, що ефективна діяльність сучасного дошкільного навчального закладу значною мірою залежить від управлінських якостей керівника, його професійної компетентності.

Підбиваючи підсумки семінару, головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Любов Зражевська, зазначила, що сучасний управлінець має бути мобільним, конкурентноздатним, презентувати себе на ринку праці; вміти використовувати знання як інструмент для розв’язання управлінських проблем; уміти здобувати, аналізувати та використовувати інформацію; генерувати нові ідеї.

 

Джерело: управління освіти, молоді та спорту.

Перейти до спискуВерсiя для друку