КМДА Київська міська державна адміністрація


20 березня 2017

Команда СЗШ №35 взяла участь в інтелектуальній грі «Модель ООН» (фото)

Команда СЗШ №35 взяла участь в інтелектуальній грі «Модель ООН» (фото)

Починаючи з 2005 року в спеціалізованій школі № 197 ім. Д. Луценка Святошинського району стало звичним щорічно проводити конференцію «Модель Організації Об’єднаних націй», яку організовує Клуб інтернаціональної дружби для учнів старших класів. Цей захід дає змогу розвивати ораторські здібності, поглиблювати знання у галузі міжнародного права, міжнародної економіки, а також і питань освіти, науки і культури.

Вже другий рік поспіль команда середньої загальноосвітньої школи № 35 бере участь в інтелектуальній грі, яка в цьому році проходила під гаслом «Модель ООН. 2017 -  рік міжнародного туризму».

До трибуни виходити посли країн. Кожен з них висловив позицію англійською мовою, щодо вирішення питання цьогорічної конференції.

А після виголошених промов, як і передбачено регламентом, розпочато роботу у комітетах (Комітет з питань прав людини; Комітет з питань ЮНЕСКО; Комітет з питань роззброєння та міжнародної безпеки; Комітет з питань охорони навколишнього середовища та Комітет з питань економічної та соціальної ради ). У перший день конференції делегати зачитували політичні заяви, де вони висловили позиції їхніх країн стосовно теми комітету. Колеги ставили делегату по два запитання відкритого та закритого типів, пов’язані з проблемою певної сфери туризму.

Вітаємо команду школи, яка в цьому році представляла Швейцарію, у складі  учнів 10-х класів: Шевченко Дар’ї, Морозової Ольги, Мельник Анастасії, Пашинника Андрія, Кольву Дениса та керівника команди, вчителя історії, Маєвську Наталію Леонідівну.

 

Джерело: середня загальноосвітня школа № 35



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.