Головна  →  Новини  →  20 березня 2017

Спеціалісти Центру соціальних служб святкують Всесвітній день соціального працівника (фото)

Спеціалісти Центру соціальних служб святкують Всесвітній день соціального працівника (фото)

Соціальний працівник  – важлива, відповідальна, цікава, необхідна і непроста професія, яка  увійшла в життя  українського суспільства нещодавно, але за своїм гуманістичним наповненням і високою місією стала в один ряд з такими поважними професіями, як лікар, педагог чи митець. Соціальна робота – це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми.

Всесвітній день працівника соціальної роботи –  професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі. Це новий щабель надання  сім’ям, дітям та молоді, які опинилися в складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги, комплексу якісної соціальної допомоги

«Дорогі  мої  колеги,  однодумці!

Щиро  вітаю з  всесвітнім днем соціального працівника!

Бажаю  вам  міцного здоров’я,  щастя,  благополуччя  та  невичерпаної  життєвої  енергії,  впевненості  у  майбутньому,  здійснення  мрій  та  задумів!

Нехай  ваша  компетентність,  працьовитість,  душевне  тепло  і надалі  служитимуть  людям,  а  свято  принесе  усвідомлення  своєї  причетності   до  великої  справи  соціального  захисту  людини!»

З повагою,

директор Святошинського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олександра Дружинська

 

Джерело: Святошинський районний у м. Києві центр соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді

Перейти до спискуВерсiя для друку