Головна  →  Новини  →  20 березня 2017

В спеціалізованій школі №185 ім. Володимира Вернадського пройшла олімпіада «Шляхами Вернадського - 2017» (фото)

В спеціалізованій школі №185 ім. Володимира Вернадського пройшла олімпіада «Шляхами Вернадського - 2017» (фото)

18 березня 2017 року в спеціалізованій школі № 185 ім. Володимира Вернадського одинадцятий рік поспіль було проведено відкриту олімпіаду з математики та фізики «Шляхами Вернадського». Олімпіада присвячена засновнику та першому президенту Української Академії наук – академіку В.І.Вернадському, ім′я якого носить школа та 154-річчю від дня народження вченого, яке відзначають 12 березня.

Організатори олімпіади «Шляхами Вернадського» спеціалізована школа № 185 та вищі навчальні заклади, що входили до оргкомітету, ставили перед собою мету – залучити до участі в олімпіаді учнів, які люблять, знають математику і фізику, пов’язують з їх вивченням своє майбутнє.

До складу журі олімпіади входили викладачі вищих навчальних закладів – Національного університету ім. Тараса Шевченка, Національного технічного університету «КПІ», Національного університету харчових технологій, Київського Міжнародного університету. Очолював журі Іващенко Є.В., доцент Національного технічного університету «КПІ».

Любов до математики та фізики об’єднала в стінах школи 227 учнів шкіл Святошинського району та міста Києва.

Нагородження переможців відбудеться о 14.30 22 березня 2017 року на урочистому засіданні в спеціалізованій школі № 185 ім. Володимира Вернадського. 

 

Джерело: СШ №185

Перейти до спискуВерсiя для друку