КМДА Київська міська державна адміністрація


15 лютого 2017

Володимир Каретко: будемо вивчати міжнародний досвід технічного обслуговування та експлуатації об’єктів нерухомого майна (фото)

Володимир Каретко: будемо вивчати міжнародний досвід технічного обслуговування та експлуатації об’єктів нерухомого майна (фото)

Сьогодні голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Каретко провів двосторонні переговори з представниками міжнародної компанії «Civinity» (ЄС, Литва).

Сторони обмінялись досвідом ведення діяльності. Зокрема, генеральний директор компанії «Civinity» Ольга Скиба привела приклади можливостей сервісу обслуговування міжнародного рівня.

«В українському ринку ми бачимо величезний потенціал. Порівняно з Литвою український ринок управління житловим майном дещо відстає. Проте, використовуючи свій багаторічний досвід діяльності в Литві та на сусідніх з нею ринках, ми найближчим часом сподіваємось на швидке зростання і в Україні», - зазначила директор компанії Ольга Скиба.

Як зазначив очільник району Володимир Каретко, «на жаль у нас ще домінує радянська практика управління житловими будинками, і лише останнім часом почало формуватися сприятливе юридичне середовище для створення та активного поширення конкуренції приватних компаній з управління житловим фондом. Тільки в конкурентних умовах мешканці будинків матимуть змогу отримувати якісні комунальні послуги».

Сторони домовились про наступну зустріч, де будуть вивчати економічну складову обслуговування житлового фонду на прикладі будинків Святошинського району.

На зустрічі були присутні: заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва, директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району» Василь Григоренко, начальник управління ЖКГ Святошинської РДА Євген Мужиченко та представники компанії «Civinity» (ЕС, Литва).

Довідково: компанія «Civinity» – це міжнародна група підприємств, що надає широкий спектр послуг високої якості у галузі адміністрування, догляду та експлуатації об’єктів нерухомого майна.

Свою діяльність група підприємств компанії «Civinity» розпочала у 1991 році і ось уже майже 25 років успішно надає послуги по управлінню об’єктів нерухомого майна. В портфелі компанії: 5 країн, 11 міст, обслуговують 5,73 млн м2 площі житлових будинків та 1,15 млн м2 комерційних об’єктів, із щорічним обсягом переробки відходів до 100 000 тонн.

У групі підприємств запроваджено сертифіковану систему управління якості, яка відповідає вимогам стандартів ISO 9001 та ISO 14001. Сертифікацію компанії «Civinity» здійснило підприємство, що є партнером асоціації IQ Net.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.