Головна  →  Новини  →  8 лютого 2017

«Дванадцять місяців здоров'я» у бібліотеці ім. Н. Рибака (фото)

«Дванадцять місяців здоров'я» у бібліотеці ім. Н. Рибака (фото)

У бібліотеці ім. Н. Рибака Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини, в рамках акції для багатодітних родин «Віддай людині часточку себе», відбулась зустріч з лікарем-гомеопатом Веронікою Князєвою. Тема зустрічі «Дванадцять місяців здоров'я» зібрала у бібліотеці багато бажаючих поспілкуватись з лікарем, отримати консультації.

Лікар розповіла присутнім як вберегтися від застуди та як уникнути ускладнень під час хвороби, надала консультації щодо вибору ліків, щоб поліпшити стан хворого до особистих призначень лікаря. Присутні радились з фахівцем про методи лікування, особливу увагу було приділено темі лікування дітей.

Під час зустрічі присутні переглянули тематичну підбірку літератури «Дванадцять місяців здоров'я!», на якій було представлено інформаційні джерела на тему нетрадиційної медицини.

По завершенні зустрічі діти, які разом з батьками брали участь у заході організували майстер-клас та навчили дорослих виготовляти листівки-валентинки.

Шановні користувачі! Бібліотека ім. Н.Рибака (вул. Петрицького, 5/9) запрошує на перегляд літератури за темою. Ми чекаємо Вас у бібліотеці!

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини

Перейти до спискуВерсiя для друку