Головна  →  Новини  →  3 лютого 2017

В бібліотеці ім. Н. Рибака проходить акція «Віддай людині часточку себе» (фото)

В бібліотеці ім. Н. Рибака проходить акція «Віддай людині часточку себе» (фото)

«Віддай людині часточку себе». Під такою назвою у бібліотеці ім. Н. Рибака Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини проходить довгострокова акція, у рамках проведення якої відбулось багато цікавих заходів для дітей з багатодітних родин.

Гостями бібліотеки стали майстрині-аматори Олена Олександрівна Ратушная, Ірина Олександрівна Арадізова, які розповіли дітям про мистецтво декупажу і влаштували справжній майстер-клас, Іван Михайлович Андрусяк – сучасний дитячий письменник, перукар-стиліст Олександр Укрей та інші.

Черговий захід пройшов за участю Оксани та Дарії-Марії Вознюк – збирачок українського народного фольклору, які розповіли присутнім про традиційний український народний одяг, про обереги української родини та про велике значення української народної пісні у житті людини.

Під час зустрічі відбувся майстер-клас по виготовленню вітальних листівок-валентинок. Присутні переглянули нові надходження літератури та преси до бібліотеки.

Шановні користувачі! Про наступні заходи в рамках акції Ви можете дізнатись за телефоном 450-81-00. Завідувач бібліотеки Олена Анатоліївна Толстова. Ми знаходимось за адресою: вул. Петрицького 5/9.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини

Перейти до спискуВерсiя для друку