Головна  →  Новини  →  2 лютого 2017

Оновлений ДНЗ №565 розпочав свою роботу (фото)

Оновлений ДНЗ №565 розпочав свою роботу (фото)

Скорочення енерговитрат та модернізація будівель комунальної власності є однією з головних складових стратегії розвитку Києва до 2025 року. Зважаючи на це, з вересня 2016 року у ДНЗ №565 (вул. Ген. Наумова, 25-А) розпочалися ремонтно-будівельні роботи, які були передбачені проектом «Термосанація у бюджетних установах міста Києва». Закінчили роботи 1 лютого 2017 року і вже наступного дня дитячий садочок був повністю підготовлений до зустрічі з малечею.

Тож сьогодні, 2 лютого, для урочистого відкриття закладу до ДНЗ №565 завітали поважні гості – заступник голови КМДА Ганна Старостенко, голова Святошинської РДА Володимир Каретко та депутат Київради Вікторія Муха.

Гості здійснили детальну інспекцію закладом, поспілкувалися з персоналом садочку та мали змогу пересвідчитися у енергоефективності приміщень.

«У цьому дитячому садочку застосували комплексний підхід до енергозбереження: замінили вікна та двері, капітально відремонтували дах, утеплили фасад будівлі, замінили труби холодного і гарячого водопостачання. Також було модернізовано  обладнання індивідуального теплового пункту, систему освітлення та вентиляційну систему. І, як результат, наразі у садочку тепло і затишно, а споживання енергоресурсів відбувається більш ефективно», – розповів Володимир Каретко.

Очільник району також зазначив, що саме турбота про комфорт дітей та забезпечення належних умови для їхнього виховання і навчання, сприяють розвитку як Святошинського району, так і міста в цілому. Тож місцева влада і надалі буде докладати всіх можливих зусиль для впровадження якісних змін щодо цих питань.

Довідково: ДНЗ №565 розпочав свою роботу у 1976 року (проектна потужність закладу становить 12 груп (220 дітей); загальна площа приміщень складає 2 940 кв.м). Наразі садок відвідує 296 дітей; функціонує 11 груп (одна з груп вивільнена та використовується як спортивна зала).

Виконавцем проекту з термосанації ДНЗ №565 виступило КП «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях м. Києва»; будівельно-монтажні роботи виконала будівельна організація «Еліт груп».

Перейти до спискуВерсiя для друку