Головна  →  Новини  →  31 січня 2017

Туризм серед книжкових полиць бібліотеки для дітей «Промінець» (фото)

Туризм серед книжкових полиць бібліотеки для дітей «Промінець» (фото)

У бібліотеці для дітей «Промінець» Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини, в рамках роботи комплексної програми популяризації читання та розвитку читацьких інтересів «Радість читання відчуй», для користувачів молодшого шкільного віку започатковано цикл заходів «Карта книжкових полиць». Започаткувала цей пізнавальний проект – своєрідний бібліотуризм книжковими полицями бібліотекар І категорії Галина Василівна Чоні. Мета проекту – ознайомлення користувачів бібліотеки з ББК (бібліотечно-бібліографічною класифікацією), принципами розміщення книжкових фондів у бібліотеці та саме головне – ознайомлення дітей з книгами з різних галузей знань, які наповнюють розділи та складають бібліотечний фонд бібліотеки.

Перший захід присвятили темі «Сільське та лісове господарство. Ліси, поля та ферми. Домашні тварини». Діти переглянули книги, які наповнюють розділ, докладно ознайомились з історією виникнення біосферного заповідника Асканія-Нова, який вже відсвяткував своє сторіччя; у літературному кінозалі переглянули науково-популярний фільм про різноманітну природу найстарішого степового резервату світу; дізнались, що Асканія-Нова є одним з семи природних чудес України, та входить в сотню найбільш відомих заповідних територій планети. Знайомлячись з природними умовами степу, діти переглянули відому екранізацію кіноповісті Петра Павленка «Степове сонце».

Шановні користувачі! У відділі обслуговування учнів 1-4 класів бібліотеки чекають на Вас! Приходьте та перегляньте цікаву виставку (вул. М. Краснова, 10).

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини

Перейти до спискуВерсiя для друку