Головна  →  Новини  →  28 січня 2017

Вітаємо переможців фінальних районних змагань з міні-футболу «Надія-2016»! (фото)

Вітаємо переможців фінальних районних змагань з міні-футболу «Надія-2016»! (фото)

Наприкінці 2016 року у Святошинському районі серед учнів 2-3 класів загальноосвітніх навчальних закладів були проведені змагання з міні-футболу «Надія-2016». Організатором змагань виступила Святошинська РДА за ініціативи очільника району Володимира Каретка.

Понад 200 учнів молодшої школи, які утворили 21 команду, змагалися за звання найкращих. Всі вони показали неабияку вправність, спортивну витримку та прагнення до перемоги.

А вже цієї суботи, 28 січня, на базі СШ ім. О. Гончара № 76 (вул. Жмеринська, 8) відбулася церемонія нагородження команд учасниць та фінальні змагання.

Юні спортсмени разом зі своїми тренерами та батьками, за участю поважних гостей – голови Святошинської РДА Володимира Каретка, професійних футболістів, тренерів збірних команд України, представників управління освіти, молоді та спорту, директорів дитячо-юнацьких спортивних шкіл, розпочали урочистості.

До маленьких футболістів з вітальним словом звернувся Володимир Каретко, який побажав школярам успіхів, віри у себе і свої можливості та насолоди від змагань.

«Юні друзі, я неймовірно пишаюся усіма вами. Ви показали себе як вправні спортсмени, які не бояться труднощів і йдуть до своєї мети. З гордістю кажу – ви наша надія!», – сказав очільник району.

Після нагородження команд-учасниць та їхніх тренерів розпочалися напівфінальні та фінальні матчі, за перемогу у яких змагалися команди учнів СШ № 40, СЗШ №50, СШ № 185 та СШ № 196. 

У напруженій боротьбі перемогу здобули:

1 місце - команда спеціалізованої школи №185 ім. В. Вернадського;

2 місце - команда спеціалізованої школи № 40 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням німецької мови;

3 місце - команда спеціалізованої школи № 196.

До речі, сюрпризом змагань стало те, що професійні футболісти та тренери визначили найкращих юних футболістів і запросили їх на тренування у командах на базі ФК «Динамо».

Загалом змагання пройшли у надзвичайно дружній і захоплюючій атмосфері, школярі продемонстрували високий рівень підготовки, а вболівальники показали справжню спортивну підтримку. 

Перейти до спискуВерсiя для друку