КМДА Київська міська державна адміністрація


23 січня 2017

Нас єднає прапор України: історична єдність поколінь (фото)

Нас єднає прапор України: історична єдність поколінь (фото)

Напередодні Дня Соборності України 21 січня 2017 року в приміщені історико-меморіального музею ім. Михайла Грушевського за ініціативою студентського парламенту КУП НАНУ відбувся захід формату екскурсія-дискусія на тему: «Нас єднає прапор Україні: історична єдність поколінь».

Епіграфом до заходу студенти обрали слова Михайла Грушевського: «… суспільність, що має віру в себе, мусить мати і відвагу глянути на неприкрашену правду свого минулого, щоб зачерпнути в ній не зневіру, а силу».

Після змістовної тематичної екскурсії, що провів для учасників заходу старший науковий співробітник музею, учасник АТО Юрій Євтушенко, відбулася дискусія обраної тематики.

До дискусії долучилися студенти, аспіранти, науковці ВНЗ м. Києва, Рівненського інституту КУП НАНУ, учні Оболонського району сш №252,сш № 239; районну асоціацію старшокласників Святошинського району представили учні зош №281, № 203, № 55, № 215.

Знаковим є те, що молодь мала змогу доторкнутися до експонатів і документів подій 22 січня 1919 року, що відбулися на Софіївській площі.

Почесною гостею заходу була Анна Сокиран, студентка університету Естонії.

Учасники заходу висловлюють слова вдячності Київському Молодіжному центру за підтримку його проведення.

На завершення заходу відбувся флешмоб «Україна –єдина »

 

Джерело: КУП НАНУ.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.