КМДА Київська міська державна адміністрація


10 січня 2017

Святошинські комунальники продовжують розчищати район від снігу (фото)

Святошинські комунальники продовжують розчищати район від снігу (фото)

Комунальні служби Святошинського району продовжують роботу по прибиранню снігу на центральних автомагістралях, шляхопроводах, дорогах, проїзних частинах, міжквартальних проїздах, зупинкових комплексах громадського транспорту, парках та скверах, прибудинковій території. Ці роботи велись протягом святкових, вихідних днів та минулої ночі і продовжились протягом ранку 10 січня.

Фото

Загалом, на 9 ранку, було задіяно 38 одиниць снігоприбиральної техніки, 730 працівники комунальних господарств, використано 0,353 тони піскосоляної суміші.

За прогнозом гідрометеоцентр протягом дня очікується мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледиця, тож Святошинської РДА звертає увагу водіїв бути уважними та обережними на дорогах і, за можливості, не користуватися власним автотранспортом, аби не створювати заторів на дорогах. Також, закликаємо власників не залишати автівки на узбіччях доріг, щоб не заважати прибиранню снігу. Автомобілі, що припарковані на проїзній частині та заважають роботі снігоприбиральної техніки, будуть евакуйовані.

Робота по ліквідації наслідків негоди буде продовжуватись.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.