Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В Святошинській адміністрації пройшло засідання комісії ТЕБ та НС

Опубліковано 06 січня 2017 року о 11:31
фото

6 січня 2017 року пройшло засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Святошинського району м. Києва, яке провів перший заступник голови СРДА Сергій Пилипчук. Участь в засіданні взяли: в. о. голови Наталія Гусєва, заступник керівника апарату Микола Пашинський, начальник Святошинського РУГУ ДСНС Дмитро Нехаєв, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій, райвійськкомату та поліції.

На початку засідання начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Юрій Іщенко доповів про ускладнення погодних умов вже з сьогоднішнього дня, - «за прогнозами Гідрометеоцентру на святкові вихідні дні очікується зниження температури повітря до 19 градусів морозу та сильні снігопади та хуртовини. З метою своєчасного, екстреного реагування для вжиття невідкладних заходів з ліквідації надзвичайних ситуацій створено цілодобовий районний оперативний штаб з попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру».

Присутні керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій доповіли про сформовані і укомплектовані чергові бригади на випадок оперативного реагування на можливі аварійні ситуації, термінового усунення пошкоджень та скарги мешканців. Також складені графіки відповідальних чергових по всім самостійним установам та закладам. Окремо було зазначено щодо забезпечення паливно-мастильними матеріалами, піскосоляною сумішшю.

Перший заступник голови наголосив на безперебійному функціонуванні систем життєзабезпечення населення медичних закладів, закладів торгівлі. Обговорили готовність спеціалізованих служб та необхідної техніки до ліквідації можливих надзвичайних ситуацій. Здійснення постійного контролю за станом житлових будинків та оперативне виправлення можливих технічних неполадок, які впливають на якість опалення.

Також було розглянуто питання евакуації автівок під час розчищення доріг та магістралей, а також в разі виникнення аварій на теплових мережах.

Присутніх проінформували про стаціонарні пункти обігріву які діють на території району, це - Територіальний центр соціального обслуговування Святошинського району (відділення соціальної допомоги вдома № 2), вул. Чорнобильська, 9;

- Територіальний центр соціального обслуговування Святошинського району (відділення по роботі з інвалідами), вул. Жмеринська, 22-А (цілодобово на час зниженої температури повітря). Також, з 6 січня відкрито пункти на ТОВ ТД «Дніпро» (бульв. Кольцова,12), ТОВ «Фаворит - Поліс» (вул. Зодчих,44), ТОВ «Універсам №12» (вул. Жолудєва,4), ТОВ ТД «Святошин» (вул. Депутатська,2).

За наслідками засідання комісії було прийнято рішення про терміновий збір членів оперативного штабу, в разі необхідності, для вжиття заходів з ліквідації надзвичайних ситуацій. 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux