КМДА Київська міська державна адміністрація


8 грудня 2016

Тиждень правових знань у бібліотеках Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» (фото)

Тиждень правових знань у бібліотеках Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» (фото)

У бібліотеках Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини на виконання розпорядження КМУ 31.08.2016 № 627-р «Про затвердження плану заходів з проведення у 2016 році Всеукраїнського тижня прав» проведено низку заходів.

В рамках Тижня правових знань у бібліотеці ім. О.Герцена відбулись зустрічі учнів 9-х класів Спеціалізованої школи № 185 ім. В. Вернадського з доцентом, викладачем Київського університету права НАН України Гузеват Марією Олександрівною, спеціалістом Кримінально-виконавчої інспекції (КВІ) Святошинського району міста Києва Дудко Дарією та студентами 3-го курсу КУП НАН України Колібанським Артемом та Борджієнком Владиславом.

Куратор роботи Тижня правових знань – завідувач бібліотеки ім. О. Герцена Ричек Людмила Григорівна організувала для користувачів бібліотеки зустріч зі студентами старших курсів КУП НАН України Феофановою Елеонорою та Бондарем Віталієм. У заходах взяли участь учні 10-х класів Спеціалізованої школи №200 ім. В. Стуса та викладач школи Хоменко Тамара Миколаївна. Під час заходів присутні стали учасниками цікавих інформаційно-правових лекторіїв, проблемних дискусій, презентацій професії правознавця та провозахисника.

У Центральній районній бібліотеці проведено годину інформування «Я маю право!». Бібліотека «Джерело» запропонувала для перегляду книжкову виставку та огляд літератури «Основа життя – Закон», а у бібліотеці ім. Махтумкулі протягом тижня відбулись сеанси телеінформування «Нове в законодавстві», під час яких користувачі бібліотеки отримали інформацію з питань субсидій, пенсійної реформи та соціального забезпечення.

Шановні користувачі! Тиждень правових знань у бібліотеках ЦБС «Свічадо» продовжуватиме свою роботу до 11 грудня. Знайдіть найближчу до Вашого помешкання бібліотеку, озбройте себе інформацією, яка забезпечить Вас знаннями свої прав в усіх сферах життєдіяльності.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.