Головна  →  Новини  →  24 жовтня 2016

У Києві з’явився оновлений бібліотечний простір для дітей

У Києві з’явився оновлений бібліотечний простір для дітей

У рамках проекту «Юним киянам – сучасну бібліотеку» відбулася презентація оновленого простору Центральної бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва – БібліоHUB. На ремонт та переобладнання бібліотеки міською владою було виділено 1 мільйон гривень, завдяки чому було проведено ремонт приміщень, придбано комп’ютерне та технічне обладнання, меблі тощо. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час відкриття бібліотеки.

«Ми прагнемо розширювати функціонал бібліотек, а отже, перетворювати їх у справжні культурні центри громади, щоб вони ставали більш комфортними і сучасними, а користувачі отримували якісні послуги. Першим таким проектом стала Центральна бібліотека ім. Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва. Сподіваюся, що найближчим часом ми зустрінемося з вами в інших оновлених бібліотеках, бо у кожному районі є цікаві ідеї та проекти», – повідомила Ганна Старостенко.

За її словами, за короткий термін всього у 2,5 місяці було  відремонтовано приміщення бібліотеки, замінено освітлення та зовнішню вивіску, придбано комп’ютерне та технічне обладнання та нові меблі.

  «Здійснено не просто ремонт, але й створено новий відкритий бібліотечний простір, комфортний та зручний для всіх користувачів. Я хочу подякувати колективу за їх небайдужість, активність, ініціативність, бажання змінювати і змінюватись. Впевнена, що спільними зусиллями можна перетворити бібліотеку на місце, де кожен може знайти територію мудрості, творчості та дозвілля», – підсумувала Ганна Старостенко.

 

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку