Головна  →  Новини  →  28 вересня 2016

У СШ № 185 дбають про безпеку учнів (фото)

У СШ № 185 дбають про безпеку учнів (фото)

Кожного року з 20 серпня по 20 вересня у навчальних закладах проходять місячники щодо попередження дитячого дорожнього-транспортного травматизму та безпеки життєдіяльності учнів.

Не стала винятком і спеціалізована школа № 185 імені Володимира Вернадського. На ІІ поверсі центрального корпусу та у холі початкової школи було створено інформаційні стенди щодо дотримання правил дорожнього руху, було оформлено виставку плакатів-порад та дитячих малюнків. Особливу увагу дітей звертали класні керівники на стенди, де розповідалось про дії під час виникнення надзвичайних ситуацій. З учнями 1-х класів було проведено бесіди про безпеку вдома, коли діти залишаються наодинці. Протягом «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності», який проходив з 12 по16 вересня, всі класні керівники провели виховні бесіди щодо правил безпечної поведінки вдома та на вулиці, діти мали змогу переглянути навчальні фільми та презентації. 14 та 15 вересня у школі пройшли батьківські збори по класах, де особлива увага зверталась на попередження дитячого травматизму.

Закінчився місячник переглядом театралізованої вистави на знання правил безпечної поведінки, під час якої діти почули корисні поради від казкових героїв. Сподіваємось, що учні школи завжди будуть  у безпеці – і в школі, і на вулиці, і вдома.

 

Джерело: СШ №185

Перейти до спискуВерсiя для друку