Головна  →  Новини  →  28 вересня 2016

«Бібліотекар на годину» - щоденник акції до Всеукраїнського дня бібліотек у ЦБС «Свічадо» (фото)

«Бібліотекар на годину» - щоденник акції до Всеукраїнського дня бібліотек у ЦБС «Свічадо» (фото)

Напередодні свого професійного свята бібліотекарі Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» відділу культури та охорони культурної спадщини підготували цікаву святкову акцію «Бібліотекар на годину», яка активно запрацювала 26 вересня у бібліотеці для дітей «Промінець».

Учасники акції успішно вирішували питання художнього оформлення бібліотеки, прикрашали інтер'єр на свій розсуд, створювали комфортний інформаційний простір для користувачів та відвідувачів. Разом з бібліотекарем І категорії Наталією Горобець активні читачі займались виготовленням святкових листівок - кардмейкінгом з елементами 3-D, орігамі та квілінгу. За годину роботи учасники встигли створити «Яблуньку побажань», на якій всі охочі, за бажанням, можуть залишити свої найщиріші побажання бібліотеці та бібліотекарям, та скомпонували фотовиставку «Стара фотографія розповідає» - цікаву фотоісторію, шлях успіху бібліотеки та її користувачів. Щасливі хвилини спілкування також зафіксували на фото, влаштували справжню фотосесію, світлини якої також стануть прекрасним продовженням історії «Промінця».

Шановні користувачі! Обов'язково скористайтесь нагодою, на Вас у бібліотеці чекає «Яблунька побажань» - привітайте свою бібліотеку. Ми знаходимось за адресою: вул. Краснова, 10.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини

Перейти до спискуВерсiя для друку