Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В Святошинській адміністрації пройшло щотижневе засідання оперативного штабу

Опубліковано 25 серпня 2016 року о 09:56
фото

25 серпня 2016 року в Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 року, яке провів перший заступник голови Святошинської РДА Сергій Пилипчук. Участь у засіданні взяли: керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Засідання розпочалося з розгляду стану виконання протокольних доручень, які були надані на минулому засіданні оперативного штабу.

Далі присутні прозвітували про стан підготовки житлового фонду та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років, а також про отримані акти готовності систем теплоспоживання.

Великий блок питань стосувався стану усунення пошкоджень на зовнішніх мережах гарячого водопостачання; наповнення внутрішньобудинкових систем опалення житлових будинків спеціально підготовленою водою; виконання робіт з відновлення опалення на сходових клітинах; підготовки усіх опалювальних печей/котлів на твердому паливі; підготовки систем централізованого опалення, які заживлені від котелень.

Детальна увага була приділені питанням усунення недоліків з централізованого опалення, що призвели до численних скарг населення під час проходження минулого опалювального сезону.

Окремо були розглянуті питання стану виконаних заходів щодо усунення недоліків, які були виявлені інспекторами відділу контрою за благоустроєм Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації та висвітлені на минулому засіданні штабу.

Далі уважно були розглянуті питання стану закриття контрольних карток на тимчасове порушення благоустрою та проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів та питання складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою, покосу трави та знесення сухостійних, аварійних дерев.

Крім того, належну увагу приділили стану виконання робіт з прибирання закріплених територій та приведення їх до належного санітарного стану, а також прибирання територій, що межують з балансовими територіями з метою недопущення утворення сміттєзвалищ.

Під час засідання також було розглянуто питання стану виконання робіт капітального характеру на об’єктах передбачених Програмою економічного та соціального розвитку м.Києва на 2016 рік.

Також ретельно були опрацьовані питання контролю за виконанням звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51) та проаналізована якість їх виконання.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux