Головна  →  Новини  →  21 липня 2016

Виступ учениці КДМШ №23 Анастасії Смолінської на фестивалі «Заліщики Фест» (фото)

Виступ учениці КДМШ №23 Анастасії Смолінської на фестивалі «Заліщики Фест» (фото)

Днями в місті Заліщики Тернопільської області відбувся грандіозний фестиваль «Заліщики Фест», з нагоди 250-річчя з часу надання місту Магдебурзького права та Дня міста.

До свята музики та народної творчості долучилася і учениця  Київської дитячої музичної школи №23 відділу культури та охорони культурної спадщини Смолінська Анастасія з фаху естрадного співу (викладач Булгакова Тетяна Сергіївна), яка взяла участь  у естрадній програмі фестивалю і виконала  дві пісні:  «Тече вода» Ігоря Поклади  на слова Юрія Рибчинського  та «Тобі» музика і слова Тіни Кароль.

Довідково: Програма фестивалю була багата  цікавими різнобарвними  заходами: туристичними маршрутами, сплавами по річці Дністер, виставками та ярмарками. На центральній площі міста проходили майстер-класи з гончарства, різьби по дереву, макраме, писанкарства від народних майстрів, літературна зона, виступи народних художніх колективів і відомих українських гуртів та багато іншого.

Всі бажаючі занурились в святкову атмосферу найпівденнішого куточка Тернопілля, відвідали гостинну Заліщанщину, побачили на власні очі красу мальовничої панорами, та скуштували заліщицької помідорової зупи.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини

Перейти до спискуВерсiя для друку