Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Студентам КУП НАНУ урочисто вручили дипломи в Святошинській РДА (фото)

Опубліковано 30 червня 2016 року о 14:49
фото

30 червня 2016 року в приміщенні Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації відбулася урочиста церемонія вручення дипломів державного зразка випускникам Київського університету права Національної академії наук України освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, приурочена Дню молоді та Дню Конституції України.

В урочистій церемонії взяли участь: голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Каретко, заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва, ректор Київського університету права НАН України Юрій Бошицький, проректор з наукової та науково-педагогічної роботи Олена Чернецька та інші поважні гості. Привітати випускників завітали також представники іноземних держав: керівник програм відділу країн Кавказу, Центральної Азії та Східної Європи Департаменту країн з перехідною та розвинутою економікою Всесвітньої організації інтелектуальної власності (Швейцарія) Євген Сесицький, декан юридичного факультету Варненського вільного університету ім. Чорноризця Хоробра (Болгарія) Петар Хрістов, заступник керівника аналітичного департаменту Міністерства оборони Грузії, науковий співробітник Інституту американських досліджень Иване Джавахішвілі Тбіліського Державного університету (Грузія) Константин Отхмезурі.

Церемонію розпочав ректор Київського університету права НАН України, заслужений юрист України, професор Юрій Бошицький, який у своїй промові привітав випускників та побажав їм успішно реалізувати себе в професійній діяльності.

З привітальним словом виступив і голова Святошинської РДА Володимир Каретко, який наголосив на знаковості події, побажав випускникам мудрості, натхнення і успіхів в обраній справі та мирного неба.

«Подолавши ще одну сходинку життя, ви стали кваліфікованими правниками, перед якими відкритий безмежний світ можливостей. І головне на цьому шляху ніколи не зупинятися, а вірити у себе і свої сили та рухатися тільки вперед.

Переконаний, що в найближчому майбутньому ви обов’язково станете справжніми професіоналами, які будуть робити все від них залежне для розвитку і процвітання нашої держави», - підкреслив очільник району.

Далі, за дорученням випускників 2016 року, Володимиру Каретку за вагомий внесок у розбудову державної молодіжної політики та підтримку студентства вручили плакетку Купівської родини.

Після виголошення наказу «Про вручення дипломів випускникам – 2016 року» ректор КУП НАНУ вручив дипломи випускникам. Крім того, кращі випускники були нагороджені подарунковими книгами та грамотами за успіхи у навчанні.

Від імені випускників виступили Володимир Капустіну та Дар’я Полінська, які подякували університету за здобуті ґрунтовні знання та урочисто пообіцяли показати себе як висококваліфіковані юристи.

Насамкінець заходу учасники церемонії вручення дипломів делегували  студентів, які завершили навчання з відзнакою покласти квіти у підніжжя пам`ятника  Миколи Святоші – ім’ям якого названо Святошинський район.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux