Головна  →  Новини  →  15 червня 2016

Розпочаті роботи по капітальному ремонту ДНЗ 735 (фото)

Розпочаті роботи по капітальному ремонту ДНЗ 735 (фото)

14 червня голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир КАРЕТКО перевірив початок ремонтних робіт в рамках капітального ремонту ДНЗ 735, що розташований на вул.Чистяківській, 1.

Як зазначив голова під час огляду об’єкту, «необхідно якісно підійти до виконання ремонту, бо маленькі святошинці, що відвідують навчальний заклад, потребують задовільних умов перебування в садочку». 
Підрядні ремонтні роботи розпочаті вчасно, тож ми будемо сподіватись на вчасне введення в експлуатацію, що заплановане на 15 серпня поточного року – зазначила директор ДНЗ 735 Катерина РУСАВСЬКА. Також директор закладу висловила подяку очільнику району за вже надану допомогу щодо утеплення підлоги та очищення дерев від сухостою. 
На робочій зустрічі по перевірці реалізації програми капітального ремонту об’єктів у Святошинському районі брали участь – заступник голови Наталя ГУСЄВА, начальник управління освіти Святошинського району Іванна КОВАЛЕНКО та представники підрядних організацій. 
Проектна потужність дитячого навчального закладу розрахована на 75 осіб але фактично складає – 90 осіб, має 4 вікові дитячі групи, функціонує з 1962 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку