КМДА Київська міська державна адміністрація


3 червня 2016

Представники КУП НАНУ провели флешмоб у м. Рівне (фото)

Представники КУП НАНУ провели флешмоб у м. Рівне (фото)

З нагоди завершення навчального року у Рівненському інституті Київського університету права НАН України в інститутській каплиці Петра Могили був відслужений подячний молебень. У цьому заході взяли участь студенти, викладачі та гості інституту. Після завершення молебня з вітальним словом до присутніх звернулися Галина Левківська, проректор з гуманітарної освіти та виховної роботи; Володимир Якимчук, керуючий справами РІ КУП НАНУ та священнослужителі. Студенти отримали благословення на подальші іспитові випробування, адже успішне завершення сесії – це ще один крок до здійснення їхніх професійних устремлінь.

За ініціативою студентського парламенту в цей день також відбувся флешмоб «Діти народжуються не для війни». Ця акція знайшла активну підтримку й у дітей містян.

Флешмоб було приурочено до Міжнародного дня захисту дітей та вшанування Міжнародного дня невинних дітей – жертв агресії, що вшановується щорічно 4 червня. Учасники загострили питання над проблемою, що саме кожен із них – майбутніх юристів, може зробити, щоб застерегти агресію стосовно дітей не тільки в зонах терористичних дій, а й у повсякденному житті.

 

Джерело: КУП НАНУ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.