Головна  →  Новини  →  30 травня 2016

Очільник району відвідав Центр ВПСВМ «Десантник»

Очільник району відвідав Центр ВПСВМ «Десантник»

У понеділок, 30 травня, голова Святошинської РДА Володимир Каретко відвідав Центр військово-патріотичного та спортивного виховання молоді «Десантник», з метою більш детального знайомства з роботою Центру.

Під час візиту очільник району оглянув приміщення та територію Центру, відвідав гуртки та секції, а також мав змогу особисто поспілкуватися з педагогами і тренерами та обговорити перспективні плани роботи Центру.

«Я дуже задоволений побаченим, адже різнопланова робота «Центру» сприяє всебічному розвитку юних святошинців, допомагає розкрити та вдосконалити таланти дітей. До того ж, завдяки змістовному дозвіллю підростаюче покоління має вірні орієнтири, що спрямовані на здоровий та активний спосіб життя», - підкреслив Володимир Каретко.

Довідково: Центр «Десантник» здійснює освітню діяльність за військово-патріотичним (пріоритетний напрям), фізкультурно-спортивним та оздоровчим, художньо-естетичним та інтелектуальним, туристсько-краєзнавчим та науково-технічним напрямам. Центр  веде свою роботу в трьох корпусах, розміщених у мікрорайонах Микільскої та Південної Борщагівки.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку