Головна  →  Новини  →  30 травня 2016

В Святошині привітали сім’ї, які прожили в шлюбі понад 50 років

В Святошині привітали сім’ї, які прожили в шлюбі понад 50 років

30 травня урочиста зала Святошинського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді приймала почесних гостей – сімейні пари, які прожили у шлюбі понад 50 років.

20 сімей, які відсвяткували «золоте» (50 років у шлюбі), а деякі навіть і «залізне» весілля (65 років у шлюбі), такі не схожі між собою та всіх їх об’єднує одне - вони зуміли через все життя пронести своє кохання, справжнє щастя, зберегти тепло сердець, душевний затишок і добро.

Привітати ювілярів завітала і заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва, яка висловила подружжям слова пошани за створення справжніх сімейних цінностей та достойний приклад для нових поколінь.

«Бажаю кожній родині щасливої долі, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, миру, злагоди та любові. Зичу Вам відчувати любов і шану від своїх рідних та близьких, знати і вірити у те, що у Вас є завжди родинна підтримка, що українці – одна велика сім’я!», - побажала сім'ям-ювілярам заступник голови.

За збереження родинних цінностей, національних традицій і звичаїв та з нагоди Міжнародного дня сім’ї Наталія Гусєва відзначила сімейні пари Почесними грамотами та подарунками.

Захід пройшов за підтримки народного депутата України Олександра Третьякова.

Перейти до спискуВерсiя для друку