Головна  →  Новини  →  30 травня 2016

Володимир Каретко відзначив талановитих вихованців шкіл естетичного виховання (фото)

Володимир Каретко відзначив талановитих вихованців шкіл естетичного виховання (фото)

Сьогодні в Київській дитячій школи мистецтв №8 відбулося свято до Міжнародного дня захисту дітей за участі учнів та викладачів шкіл естетичного виховання, яке підготував відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

У святковому заході взяв участь голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир КАРЕТКО, заступник голови Наталія ГУСЄВА та представники народних депутатів України О.Ю. Третьякова та В.І.Ар'єва. Свято відкрив естрадно-симфонічний оркестр КДШМ № 8.

«Культура завжди була індикатором розвитку суспільства. А наша районна культура завжди мала професійне та високодуховне обличчя», - зазначив у своїй промові Володимир КАРЕТКО.

Також голова райдержадміністрації звернувся до всіх викладачів мистецьких закладів з вітанням і висловив щиру вдячність за їх професійну працю, а також подякував батькам за підтримку у естетичному вихованні дітей. Він вручив грамоти талановитим дітям, переможцям міжнародних конкурсів, які продемонстрували свою майстерність в подальшій концертній програмі.

Представники народних депутатів України О.Ю. Третьякова та В.І.Ар'єва - Наталія БОЛДИРЄВА та В’ячеслав НЕДАВНІЙ вручили дітям подарунки. Викладачі, які виховали номінантів, отримали подяки від голови райдержадміністрації. Слова вдячності також прозвучали на адресу директорів закладі, які успішно керують своїми колективами впродовж багатьох років. Вони були відзначені подяками Департаменту культури КМДА та подарунками від райдержадміністрації.

Святковий концерт був високопрофесійним, різноплановим, пречудовим. Присутні в залі нестримно аплодували: ансамблю народної музики «Барвисті візерунки» КДМШ №22, учням КДМШ№22 Соломії Гуль (скрипка), Марії Сидоренко (вокал); учням КДМШ №29 Даріушу Кощіньському та Єлизаветі Гончарової; ансамблю народної пісні, ансамбль домристів та дівочому вокальному ансамблю «Ангельорус» КДМШ №23; учням КДШМ №8 Наталії Процко (флейта), Іллі Батурову (саксофон), Златі Трусовій (естрадний вокал), а також оркестру народних інструментів КДШМ№8 - який був фінальним номером концертної програми.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку