Головна  →  Новини  →  30 травня 2016

Учні СШ №185 ім. Володимира Вернадського взяли участь у міжнародній фізико-математичній олімпіаді (фото)

Учні СШ №185 ім. Володимира Вернадського взяли участь у міжнародній фізико-математичній олімпіаді (фото)

З 21 по 26 травня 2016 року в місті Велюнь (Польща) відбулась Міжнародна фізико – математична олімпіада, учасниками якої стали команди з країн Євросоюзу. Україну представляли учні 10-Б класу спеціалізованої школи № 185 ім. Володимира Вернадського - Майсак Максим, Матенчук Олександра та Яковенко Софія. Керівниками команди були директор школи Щербаков Є.М. і вчитель фізики - Шалій С.В.

Майсак Максим показав найкращий результат і став переможцем, Матенчук Олександра та Яковенко Софія стали дипломантами олімпіади.

В програму візиту входили також відвідини історичних пам′яток в місті Кракові, заплив на байдарках по річці Варта та ознайомлення з фізичними дослідами в краківському експериментаріумі.

Олімпіада сприяла подальшому розвитку партнерства в освіті між спеціалізованою школою № 185 ім. Володимира Вернадського та ліцеєм ім. Корчака міста Велюнь, яке триває багато років.

Вітаємо учасників олімпіади, які достойно представили Україну і Святошинський район міста Києва!

Довідково: олімпіада проводилась англійською мовою і була розрахована на учнів європейських шкіл, які мають 12-річний термін навчання в середній школі.

 

Джерело: СШ №185

Перейти до спискуВерсiя для друку