Головна  →  Новини  →  26 травня 2016

Володимир Каретко провів виїзну робочу нараду з керівництвом КП «Київдорсервіс» (фото)

Володимир Каретко провів виїзну робочу нараду з керівництвом КП «Київдорсервіс» (фото)

26 травня 2016 року головою Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимиром Каретко проведено робочу виїзну нараду з керівництвом комунального підприємства «Київдорсервіс».

Під час наради було оглянуто виробничу базу підприємства, що знаходиться у Святошинському районі на вулиці Чистяківська; проведено ознайомлення з роботою підприємства та перспективними напрямками на майбутнє.

Також, під час наради було прийнято рішення про подальшу спільну роботу щодо організації безпечного дорожнього руху в районі.

Довідково: основним напрямком діяльності КП «Київдорсервіс» є  експлуатація та впровадження у м. Києві технічних засобів регулювання дорожнім рухом. Застосовуючи в своїй роботі інформаційні технології та сучасні технічні засоби регулювання дорожнім рухом 225 працівників підприємства забезпечують на 582 перехрестях вулично-шляхової мережі роботу 7975 світлофорів та утримання в належному технічному стані 48 930 дорожніх знаків та інформаційних покажчиків напрямку руху. 

Перейти до спискуВерсiя для друку