Головна  →  Новини  →  26 травня 2016

Вже в 30 школах Святошинського району відбулись лекції «Наркотики – СТОП»

Вже в 30 школах Святошинського району відбулись лекції «Наркотики – СТОП»

Ще дві школи Святошинського району – 288 та 223 приєднались до соціальної ініціативи голови Святошинського району Володимира КАРЕТКО та підтримали проект «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму» та приєднались до числа небайдужих батьків.

В рамках проекту психологами реабілітаційного центру «СХОДИ» були проведені лекції в режимі інтерактивної бесіди з батьками учнів старших класів СЗШ №№ 288 та 223, які відвідали більше 200 осіб.

«Так, в районі існують такі негативні соціальні явища як вживання алкоголю та наркотиків підлітками, і школи з свого боку займають активну позицію по проведенню роз’яснювальної роботи з учнями, але для проведення комплексної роботи по боротьбі за здоров’я кожної дитини нам необхідна підтримка як батьків так і соціальних служб району і міста» - зазначила під час свого виступу заступник директора з виховної роботи СЗШ№223 Жанна ЛОЛА.

Серед окреслених проблемних питань адміністрація школи виділила основні, що стосуються взаємодії із соціальними службами району та подоланню бюрократичних перешкод, що стають на шляху взаємодії учбового закладу та батьками чи опікунами тих дітей, що потрапили до складних соціальних умов.

Довідково: в Святошинському районі м. Києва розташовано 56 навчальних закладів, в яких проходить навчання 30643 учня. В рамках проекту «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму» лекції з психологами заплановані у 35 навчальних закладах. Станом на 19 травня лекції відбулись у 30 школах, які відвідало більше 2 300 батьків. 

Перейти до спискуВерсiя для друку