Головна  →  Новини  →  25 травня 2016

Відбулося урочисте відкриття оновленого КНП «КДЦ» (фото)

Відбулося урочисте відкриття оновленого КНП «КДЦ» (фото)

У середу, 25 травня 2016 року, за участі керівника апарату Святошинської РДА Олексія Михайлова, представників Турецького агентства із співпраці та координації та працівників медичної галузі району відбулося урочисте відкриття оновленого КНП «Консультативно-діагностичний центр» Святошинського району м. Києва.

Під час протокольної зустрічі керівник апарату Святошинської РДА від імені голови району Володимира Каретка вручив представникам Турецького агентство із співпраці та координації Подяку за значний вклад у розвиток медичної галузі району.

Ремонтні роботи у медичному закладі були проведені завдяки плідній співпраці між КНП «КДЦ» та київським офісом Турецького агентства із співпраці та координації (ТІКА). Об’єктами угод про співпрацю за вибором турецької сторони стали дві адреси впровадження спеціалізованої медичної практики: філія № 6 (для дітей) на вул. Академіка Єфремова, 11 (ремонтні роботи з технічним дооснащенням спеціалізованих кабінетів дитячих відділень, денного стаціонару, відділення відновного лікування були завершені у грудні 2014 року) та КНП «КДЦ» на вул. Симиренка, 10, де у травні 2016 року були завершені будівельні роботи з заміною вікон та дверей приміщень інформаційно-аналітичного відділу медичної статистики (основний об’єкт), централізованого стерилізаційного відділення (з обсягом обробки стерилізації і автоклавування на 60 000 облікових одиниць щоквартально) кабінетів фахівців фінансово-господарського підрозділу та консультативного кабінету заступника директора з медичної допомоги дитячому населенню. Окрім зазначених об’єктів ремонтно-відновлювальні роботи з заміною вікон, дверей та підлоги, а також фарбуванням стелі та стін були проведені у великому коридорі 6-го поверху, актовій залі, відділі кадрів та низці допоміжних і технічних приміщень КНП «КДЦ».

Довідково: Турецьке агентство із співпраці та координації (ТІКА) створено при Міністерстві закордонних справ Турецької Республіки 27 січня 1992 року. З 28 травня 1999 року ТІКА присвоєно статус міжнародної організації з надання міжнародної технічної допомоги. ТІКА здійснює свою діяльність на підставі Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Турецької Республіки про технічне і фінансове співробітництво та Меморандуму про взаєморозуміння між КМУ та Урядом Турецької Республіки. ТІКА залучає кошти з бюджету Туреччини для реалізації соціальних проектів.

Перейти до спискуВерсiя для друку