Головна  →  Новини  →  24 травня 2016

Учні СШ №304 взяли участь у міських заходах до Дня Європи (фото)

Учні СШ №304 взяли участь у міських заходах до Дня Європи (фото)

Учні 5-А класу спеціалізованої школи №304 взяли участь у заходах до Дня Європи, що відбувалися на Михайлівській площі. Так, у неділю, 22 травня, школярі стали активними учасниками танцювальної зарядки «Розважся», спостерігали за майстрами екстриму, крос-фіту, зумби, йоги і автомодельного спорту, з задоволенням дивилися театральні вуличні шоу (міні-спектаклі, виступи мімів, майстерні аніматорів).

Під час свята кожна країна представляла свій стенд: Чехія основні акценти присвятила темі освіти, представники Польського інституту в Києві виставили на експонування фотовиставку з прикладами сучасної польської архітектури, Франція демонструє кінофільми про принади своєї країни, та проводить змагання зі знання французьких слів, Нідерланди – побудували маленьке містечко, Велика Британія частує традиційним чаєм, а Німеччина підготувала розважальну та пізнавальну програму.

Діти мали можливість написати побажання місту Києву до Дня Європи. Одним із знаменних моментів цього дня було проводжання національної збірної України з футболу до Франції на чемпіонат Європи. Ближче під вечір школярі мали можливість взяти участь у танцювальному майстер-класі. Гарний настрій та багато позитивних емоцій отримали всі присутні на святі.

 

Джерело: СШ №304

Перейти до спискуВерсiя для друку