Головна  →  Новини  →  23 травня 2016

«Світ у твоїх долонях» (фото)

«Світ у твоїх долонях» (фото)

Саме так називається Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості, який проходив з 20 по 22 травня у Києві. Ідея створення цього фестивалю належить Заслуженому працівнику культури України, керівнику Народного ансамблю сучасного танцю «Майстер-клас» ЦК «Святошин», голові ГО «Мистецтво танцю» Ірині Кисиленко і Заслуженому артисту України Віктору Іванусу.

Організатори фестивалю: Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація, Громадська організація «Мистецтво танцю».

Яскравий Гала-концерт і нагородження переможців відбулися на Співочому полі Печерського ландшафтного парку 22 травня. У заході взяла участь заступник голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Гусєва.

У конкурсі взяли участь понад 400 учасників з різних регіонів України та закордону.

Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Світ у твоїх долонях» став яскравою подією в рамках святкування Днів Європи в Україні.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини 

Перейти до спискуВерсiя для друку