Головна  →  Новини  →  22 травня 2016

Святошинці взяли активну участь у фестивалі родинних цінностей «В родинному колі»

Святошинці взяли активну участь у фестивалі родинних цінностей «В родинному колі»

22 травня 2016 року у Центральному парку культури та відпочинку «Маріїнський» відбулося свято для сімей столиці «В родинному колі» активну участь у якому взяли святошинські родини та представники структурних підрозділів Святошинської РДА.

З самого ранку територія парку перетворилася на Місто різноманітних можливостей, нових знайомств, гарного настрою, дитячих талантів та цікавого дозвілля. Дивовижні «квартали» та «майдани» захоплювали як малечу, так і дорослих. Зокрема, в Кварталі «Знаю, вмію, врятую» найкращі інструктори України проводили майстер-класи домедичної допомоги для всіх бажаючих, Квартал безпеки дорожнього руху «Безпечний перехід» вчив дітей правильно переходити дорогу та познайомив їх з дорожніми знаками, в Кварталі «Дитячої гри» весело та активно проводили час наймолодші гості свята, а в Кварталах «Соціальних послуг» та «Корисного дозвілля» всі бажаючі могли дізнатися про соціальні послуги, отримати консультації фахівців мережі центрів соціальних служб та ознайомитися з презентаціями послуг позаформальної освіти; презентаціями соціальних, культурних, освітніх закладів, дитячих та молодіжних громадських організацій та благодійних фондів, закладів позашкільної освіти, гуртків та секцій. Також гостей заходу чекали такі Квартали: «Крутий Байкер», «Велошкола», «Квартал Екстриму», «Квартал Творчості» та «Квартал Відпочинку». Напевно одним з найулюбленіших Кварталів дітлахів став «Квартал призів та подарунків», адже взявши участь у будь-якій запропонованій активності на святі, кожен відвідувач отримував смачний та корисний сюрприз.

Крім того, на «Майдані свята» під девізом «Молоде покоління – за безпечний рух!» пройшов регіональний тур команд «Клубу веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху м. Києва» у якому за перемогу боролася команда КВН ЮІР Святошинського району «Банзай».

Свою родинну Алею запропонував гостям свята і Святошинський район: батьки мали змогу отримати консультації спеціалістів, а для дітлахів та юнаків були підготовлені цікаві майстер-класи. Також святошинці приємно дивували відвідувачів концертною програмою та спортивним заходом під назвою «Туристична сім’я».

Перейти до спискуВерсiя для друку