Головна  →  Новини  →  18 травня 2016

Ініціатива керівників навчальних закладів Святошинського району (фото)

Ініціатива керівників навчальних закладів Святошинського району (фото)

«Інформацію, яку ви поширюєте в рамках проекту «Наркотики – стоп!» з огляду на ранній розвиток сьогоднішньої молоді було б доцільно поширювати і батькам учнів середніх класів (6-7 класів загальноосвітніх шкіл – ред.)», – таку пропозицію висунув директор СЗШ№ 35 Віталій ЗОРІН по завершенні лекції для батьків учнів старших класів в рамках проекту «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму», що пройшла в школі 17 травня 2016 року.

Слід зазначити, що аналогічну ініціативу висловлював раніше директор Ліцею «ЕКО»№198 Олександр НЕДБАЙЛО.

Нагадаємо, що в рамках проекту, що проходить за підтримки голови Святошинської районної в м.Києві державної адміністрації Володимира КАРЕТКО лекції для батьків пройшли в 26 навчальних закладах, які відвідали більше 1,5 тисячі батьків.

Довідка.

Проект «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму» організовано за ініціативи Володимира КАРЕТКО напередодні літніх канікул з метою проведення роз’яснювальної роботи для батьків учнів старших класів про негативні соціальні явища такі як вживання психотропних речовин (наркотики та алкоголь).

Підґрунтям проекту слугували рішення КМДА щодо заборони продажу алкоголю в МАФах міста та статистична інформація щодо вживання алкогольних та наркотичних речовин українцями. «Кримінальна ситуація в столиці погіршилась, і 80% правопорушень створюються у стані алкогольного сп’яніння. Тому алкоголь в МАФах продаватись не буде», - зазначив міський голова В.КЛИЧКО.

Протягом другої частини травня 2016 року лекції заплановані у СШ №№131, 304, СЗШ №№222, 223, 288, 72, Київській гімназії східних мов №1, Київській гімназії №287 та Гімназії «Академія».

За довідками звертайтесь за телефонами:

+380 44 424 02 66

+38 050 545 34 25

Перейти до спискуВерсiя для друку