Головна  →  Новини  →  12 травня 2016

У 20-ти навчальних закладах Святошинського району пройшли лекції в рамках проекту «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму» (фото)

У 20-ти навчальних закладах Святошинського району пройшли лекції в рамках проекту «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму» (фото)

Вже в 20-ти навчальних закладах Святошинського району пройшли лекції для батьків учнів середніх та старших класів в рамках проекту «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізу», що триває протягом квітня-травня під патронатом Голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимира КАРЕТКО.

11 травня в рамках проекту пройшли лекції в СЗШ№162, СЗШ№281 та СШ№196 навчальних закладах, що зібрали близько 190 небайдужих батьків.

Як зазначила психолог реабілітаційного центру «СХОДИ» Наталя Безсонова під час свого виступу, «дуже важливо батькам підлітків бути обізнаним щодо проблематики вживання наркотичних речовин. При цьому слід пам’ятати, що алкоголь належить до психо-активних речовин як і наркотичні речовини».

В свою чергу присутні батьки піднімали питання необхідності організації аналогічного проекту інформування батьків не тільки старших, а і молодших класів.

Довідка.

В рамках проекту заплановані лекції для батьків учнів середніх та старших класів 35 шкіл. Всього в районі 58 навчальних закладів. 

Перейти до спискуВерсiя для друку