Головна  →  Новини  →  11 травня 2016

Триває проект «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму» (фото)

Триває проект «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму» (фото)

За перший тиждень травня в рамках соціальної ініціативи Голови Святошинського району в м.Києві держаної адміністрації Володимира КАРЕТКО «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму» пройшли лекції для батьків старших класів навчальних закладів СШ№№ 76 ім.О.Гончара, 235 ім. В.Чорновола та 13 ім. І.Хитриченка.

Під час зустрічей обговорювали питання щодо профілактики формування залежності від хімічних та наркотичних речовин, ознаки вживання наркотичних речовин та що робити якщо є підозри, що ваша дитина вживає наркотичні речовини.

На ці та інші питання батьки учнів середніх та старших класів мали змогу отримати відповіді під час спілкування з психологами з реабілітаційного центру «СХОДИ».

Як зазначила Анастасія Штефан, заступник директора з виховної роботи СЗШ№235 ім.В.Чорновола – «завжди легше попередити формування негативного соціального явища, ніж потім виправляти, лікувати, а тим паче таке негативне явище як вживання наркотичних речовин.

Така лекція в нашому учбовому закладі проходить вперше і ми від імені виховного колективу школи вдячні районній адміністрації за інформування по такому складному соціальному явищу».

З свого боку батьки, що були присутні за лекції мали змого ознайомитись з інформаційними матеріалами щодо проблематики формування залежностей різних категорій, та отримали рекомендації та роз’яснення по відповідній тематиці.

До відома бажаючих відвідати лекції: протягом 11-13 травня заходи заплановані у СШК №№162, 281, 196, 55 та 83.

З детальним графіком на травень можна ознайомитись на сайті Святошинської РДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку