Головна  →  Новини  →  11 травня 2016

Урок-презентація «Знайомтесь, Польща!» в СЗШ № 215 (фото)

Урок-презентація «Знайомтесь, Польща!» в СЗШ № 215 (фото)

До Дня Європи в СЗШ № 215 євроклуб «Планета друзів» організував для учнів 3-4-х класів урок-презентацію «Знайомтесь, Польща!» із циклу «Калейдоскоп європейських країн».

В школі учні з 5-го класу починають вивчення  польської мови. Отже євроклубівці наприкінці навчального року  в очікуванні святкування Дня Європи  вирішили організувати для майбутніх 5-класників віртуальну подорож до найближчої європейської країни – Польщі.

Урок проводили в шкільній бібліотеці. Прикрасити приміщення допомогли подарунки Представництва Європейського Союзу - прапорці країн Європи, прапор і карта Євросоюзу, тематичні надувні кульки.

Молодші школярі  познайомились на уроці з Польщею, отримали основну інформацію про країну, мальовничі міста, традиції, культуру, здобутки в освіті. Євроклубівці навіть розіграли невеличкий діалог польською мовою. Діти захоплено слухали і роздивлялися слайди презентації, а в кінці уроку закріпили отримані знання про Європейський Союз і Польщу, відповідаючи на запитання вікторини.

Урок закінчився побажаннями для маленьких школярів  любити свою країну, бути гідними її громадянами, а також знати і поважати своїх європейських сусідів.

 

Джерело: СЗШ № 215

Перейти до спискуВерсiя для друку