Головна  →  Новини  →  5 травня 2016

В школі № 215 розпочали проведення святкових заходів до Дня Європи (фото)

В школі № 215 розпочали проведення святкових заходів до Дня Європи (фото)

Європа подарувала світу велику кількість казкарів, дитячі твори європейських письменників захоплюють дітей вже багато поколінь і навчають маленьких читачів бути людяними, справедливими, чесними, дружніми. 

Шкільний Євроклуб «Планета друзів» разом з бібліотекарем Удод Н.В. і класними керівниками 4-х класів Іваненко А.П. і Несторук Л.Г. провели літературну гру за казкою італійського дитячого письменника Джанні Родарі «Пригоди Цибуліно». Учні 4-х класів із задоволенням взяли участь у детективному літературному розслідуванні пригод Цибуліно. Команди учасників розгадували ребуси і анаграми, відкривали чарівні шкатулки із заплутаними завданнями, досліджували біографію автора, показали своє вміння швидко орієнтуватися на карті Європи, на поличках з тематичною літературою, працювати з довідковими виданнями.

Учні проявили себе, як спостережливі, кмітливі дослідники: влучно описували портрети казкових героїв, визначали риси їх характерів, а свої найбільш цікаві відповіді продемонстрували на плакаті, який показали глядачам – вболівальникам в кінці гри. Завершилася наша літературна гра, певна річ, подарунками, а ще - словами вдячності за любов до читання і Книги!

 

Джерело: школа №215.

Перейти до спискуВерсiя для друку