Головна  →  Новини  →  29 квітня 2016

Більше 1100 батьків протягом двох тижнів квітня відвідали лекції «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму» (фото)

Більше 1100 батьків протягом двох тижнів квітня відвідали лекції «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму» (фото)

Вже в третині шкіл Святошинського району пройшли лекції для батьків середніх та старших класів в рамках проекту під патронатом Голови Святошинського району Володимира КАРЕТКО «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму».

Протягом двох тижнів більше 1100 батьків в 12 СЗШ відвідали лекції психологів з реабілітаційного центру «СХОДИ» та отримали інформацію щодо превентивних заходів у формуванні залежності від психотропних речовин.

«За мою 30-ти річну педагогічну практику, це перший соціальний проект за ініціативи влади по боротьбі з негативними соціальними явищами» - заявив під час вступного слова Директор школи-ліцею ЄКО №198 Олександр Недбайло.

В свою чергу в СШ№50, директор зазначила, що наркоманія негативно впливає не тільки на життя суспільства в цілому, а також на життя та діяльність особи окремо. На даний час ця проблема стала дійсно-таки глобальною. Кожна людина повинна усвідомлювати для себе велику шкоду від наркоманії і намагатися боротися з цією проблемою. Тому важливою є просвіта в цій сфері, розумна і змістовна пропаганда здорового образу життя.

Популярність проекту набуває обертів, це можна засвідчити відслідкувавши кількість батьків, що відвідали лекції, так в СШ №206 була зафіксована рекордна кількість учасників – 197.

Нагадаємо, що 18 квітня п.р. розпочався проект «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму», що на меті має запобігти таким негативним соціальним явищам як алкоголізм та наркоманія серед дітей. Протягом квітня та травня напередодні літніх канікул, коли контроль над підлітками зменшується, лекції пройдуть у всіх 58 школах Святошинського району. Протягом квітня батьківські збори відбулись: СШ№ 203, СШ№200, СЗШ№297, СЗШ№215, СШ№317, СШ№185 ім.В.Вернадського,  СЗШ№140, СЗШ№205, СШ№96, СШ№206, СЗШ№50 та Ліцей «Еко»№198.

З повним графіком зустрічей батьків з психологами можна ознайомитись на сайті РДА.

Для довідок.

В Святошинському районі м. Києва розташовано 56 навчальних закладів, в яких проходить навчання 30643 учня.

Перейти до спискуВерсiя для друку