Головна  →  Новини  →  22 квітня 2016

Проект «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму» у СШ №185 (фото)

Проект «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму» у СШ №185 (фото)

Серед багатьох проблем українського суспільства чи не найгострішою є проблема наркоманії. Проблема розповсюдження та зловживання наркотичних засобів в останні роки набуває гостроти і більш широких масштабів, що починає становити загрозливого характеру, особливо турбує питання «зменшення віку» людей, що починають вживати наркотичні речовини. У зв’язку з цим виникає актуальність та необхідність у поширенні інформації щодо захисту дітей від наркотиків серед батьків школярів середніх та старших класів.

21 квітня у спеціалізованій школі № 185 ім. Володимира Вернадського в рамках проекту «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму», що проходить під патронатом голови Святошинської РДА Володимира Каретка відбулася зустріч батьків з лікарем-психологом реабілітаційного центру «СХОДИ» Чернецькою А.І. та радником голови Святошинської РДА Мостицькою О.О., які розповіли про те, як діяти щоб уникнути проблем вживання наркотичних речовин та алкоголю дітьми середнього та старшого шкільного віку.

Директор школи Щербаков Є.М. наголосив, що профілактика підліткової наркоманії є надзвичайно актуальною та подякував  усім присутнім батькам за небайдуже ставлення до майбутнього підростаючого покоління. Захід відвідало понад 50 батьків.

Для довідки: за перший тиждень проведення акції лекції відбулися у 6-ти школах (СШ№ 203, СШ№200, СЗШ№297, СЗШ№215, СШ№317, СШ№185 ім. В.Вернадського), взяли участь – близько 400 батьків учнів середніх та старших класів.

На наступному тижні плануються зустрічі з батьками шкіл: СЗШ №140, СЗШ №205, СШ №96, СШ №206, СЗШ №50 та Ліцею «Еко» №198.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку