Головна  →  Новини  →  19 квітня 2016

Старт проекту «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму» (фото)

Старт проекту «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму» (фото)

Сьогодні відбудеться друга та третя зустріч психологів реабілітаційного центру «СТУПЕНІ» з батьками учнів СШ № 200 (вул. Семашка, 9) та СЗШ № 297 (вул. Жолудєва, 3-Г). Зустрічі відбудуться в рамках проекту «Захистимо дітей від наркотиків та алкоголізму», що проходить під патронатом голови Святошинської РДА Володимира Каретка.

Під час першої зустрічі у понеділок, 18 квітня, заступник директора з виховної роботи спеціалізованої авіаційно-технологічної школи № 203 Марина Репетух подякувала всім присутнім, хто виявив цікавість та небайдужість до проблеми вживання наркотичних речовин та алкоголю дітьми середнього та старшого шкільного віку.

«Ця тема настільки болюча і так необхідно залучати саме батьків до роз’яснювальної роботи, для того щоб спільними зусиллями вберегти дітей від негативних соціальних явищ», - зазначила завуч з виховної роботи СШ №203.

Довідково: за додатковою інформацією батьки можуть звертатись до Дитячої національної гарячої лінії за телефоном: 0-800-500-225 чи до Фонду надання допомоги людям, що потрапили в складні соціальні умови за телефонами: 274-74-20, 274-74-42, а також безпосередньо в школи де навчаються діти.

Святошинському районі м. Києва розташовано 56 навчальних закладів, в яких проходить навчання 30643 учня.

Перейти до спискуВерсiя для друку