Головна  →  Новини  →  16 березня 2016

Семінар бібліотекарів «Крок до Європи: знайомтесь – Польща» провели на базі СЗШ №215 (фото)

Семінар бібліотекарів «Крок до Європи: знайомтесь – Польща» провели на базі СЗШ №215 (фото)

Польща – одна з найближчих наших сусідів по культурних та економічних зв’язках. Інтерес до неї в учнівському середовищі постійно зростає, і тому таким цікавим був семінар бібліотекарів на тему: «Крок до Європи: знайомтесь – Польща», який провели на базі шкільної бібліотеки середньої загальноосвітньої школи № 215. Семінар відбувся 15 березня 2016 року, згідно з планом роботи управління освіти, молоді та спорту. Захід проводила Наталія Шелухіна, методист науково-методичного центру РУОМС.

Учасників заходу, колег та учнів тепло вітала Наталія Удод, завідуюча бібліотекою СЗШ № 215, багаторічний організатор Європейської світлиці.

Присутні на заході учні четвертих класів з цікавістю дізналися про Республіку Польщу, одну із держав у Центральній Європі, що має в своєму складі 16 воєводств, державний кордон з сімома країнами Європи: на північному сході вона межує з Росією (Калінінградська область) та Литвою, на сході - з Білорусією та Україною, на півдні - з Чехією та Словаччиною, на заході — з Німеччиною. На півночі Польща омивається водами Балтійського моря. Столицею Польщі є місто Варшава.

Школа № 215, у якій польська мова вивчається з п’ятого класу, робить хороший підмурівок для майбутнього, адже для сьогоднішніх четвертокласників - це перші кроки до великого Європейського дому.

 

Джерело: управління освіти, молоді та спорту

 

Перейти до спискуВерсiя для друку