Головна  →  Новини  →  12 лютого 2016

Для дітей з кризових категорій сімей провели майстер-клас «Валентинка до дня закоханих» (фото)

Для дітей з кризових категорій сімей провели майстер-клас «Валентинка до дня закоханих» (фото)

Валентинка - це справжній символ свята 14 лютого. Причому найбільшу цінність має саме валентинка, зроблена власноруч, а не придбана у магазині. Саме таку валентинку – саморобну, що несе тепло рук та часточку любові робили діти із кризових категорій сімей на майстер-класі, що відбувся 11 лютого 2016 року в Святошинському районному у м. Києві центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Головною метою проведення майстер-класу було виготовлення подарунків та прикрас до дня Святого Валентина з використанням різних  технік.

День Святого Валентина – це свято кохання, романтики та палких зізнань у листівках. В цей день кожен може виявити свої ніжні почуття, не вимовивши жодного слова, просто подарувавши валентинку. Таку валентинку можна буде подарувати не тільки доброму другу, але й батькам, улюбленому вчителю. Без сумніву, вона викликає у власника світлі відчуття щастя та радості, адже головним у подарунку є не його вартість, а увага, добрі наміри та ті почуття, які діти вклали у своє творіння.

Можна впевнено сказати, що цей майстер-клас виконував не тільки навчальні, розвивальні завдання, а й виховні, а саме: інтерес до свят; працелюбність і акуратність; почуття потреби дарувати свою увагу близьким та друзям.

 

Джерело: Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Перейти до спискуВерсiя для друку