Головна  →  Новини  →  8 лютого 2016

Яскраві перемоги вокалістів КДМШ №22 відділу культури та охорони культурної спадщини (фото)

Яскраві перемоги вокалістів КДМШ №22 відділу культури та охорони культурної спадщини (фото)

Днями вихованці Київської дитячої музичної школи № 22 взяли участь у двох міжнародних конкурсах та вибороли блискучі перемоги.

5 лютого у ІІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Підкори сцену» в номінації «естрадний вокал» лауреатом І премії стала учениця Влада Костюк (викладач Олена Валеріївна Люта-Новікова). Влада вразила журі професійним виступом і була нагороджена Подарунковим сертифікатом на запис своєї пісні в професійній студії звукозапису.

В номінації «академічний вокал» лауреатом ІІІ премії став учень Богдан Шкода (викладач Юлія Юзовна Шавердашвілі, концертмейстер Тетяна Олексіївна Чайка). Богдан продемонстрував майстерне володіння академічним вокалом та вміння створити яскравий сценічний образ.

6 лютого у VI Міжнародному фестивалі-конкурсі «Калейдоскоп талантів» в номінації «естрадний вокал» лауреатом І премії стала учениця Марія Сидоренко (викладач Юлія Юзовна Шавердашвілі). На конкурсній сцені Марія натхненно, проникливо та артистично виконала дві пісні: «Намалюю» муз. і сл. Катерини Комар та «Бачу тільки мету» Ренді Ньюмана.

Відділ культури та охорони культурної спадщини вітає талановитих переможців та їх викладачів з високими досягненнями. Бажаємо всім успіхів та натхнення на шляху до творчих звершень!

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини

Перейти до спискуВерсiя для друку