Головна  →  Новини  →  21 грудня 2015

У СЗШ №215 відзначили День Святого Миколая (фото)

У СЗШ №215 відзначили День Святого Миколая (фото)

«Святий Миколаю! Просимо: українському народу ти добру долю принеси. Усяке зло й лиху недолю від України відведи!", - з такої молитви до Святого Миколая розпочали учні 2-Б класу СЗШ № 215 своє свято. Піснями, віршами й янголятками діти разом із класним керівником - Носовою Н.Н. вітали своїх гостей - учнів початкової школи, батьків, друзів, вчителів. Прикрашена школа, святково вдягнені діти створили відмінний настрій для святкування наближення зимових свят.

Учні 4-Б класу разом з класним керівником Іваненко А.П. продовжили передсвятковий день і запросили школярів згадати українські традиції святкування Дня Святого Миколая, Нового Року та Різдва. Народні пісні, колядки, легенди, молитви за Україну – зворушували душу і спрямовували дітей на добрі вчинки, милосердя, не давали забути про наші щедрі на добро серця.

«Відрадно, що сьогодні світяться щастям дитячі очі в очікуванні подарунків від Святого Миколая, а маленькі серденька наповнюються вірою в добро»,– теплі слова директора школи Весельської Л.Б. і подарунки від Святого Миколая стали завершенням чудового передсвяткового дня в нашій школі.

 

Джерело: СЗШ №215

Перейти до спискуВерсiя для друку