Головна  →  Новини  →  1 грудня 2015

Рятувальники закликають батьків не залишати дітей без нагляду

Рятувальники закликають батьків не залишати дітей без нагляду

Управління з  надзвичайних ситуацій  Головного управління ДСНС України у м. Києві вкрай стурбовано ситуацією, що склалася з травмуванням і загибеллю дітей внаслідок нещасних випадків. Кількість смертельних випадків та травмування серед дітей змушує звернутися до кожного громадянина країни, особливо до батьків.

Все частіше діти стають винуватцями пожеж. Близько десяти відсотків пожеж стається через дитячі пустощі з вогнем. Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків.

Не залишайте дітей без нагляду!

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми. Пам’ятайте, ці хвилини вимірюватимуться ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди – потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Пам’ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

 

Джерело: Управління з надзвичайних ситуацій у Святошинському районі ГУ ДСНС України у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку