Головна  →  Новини  →  30 листопада 2015

Відбулась звітно-виборча конференція ОСН «Будинковий комітет «Вулиця Кільцева дорога, 1-Г»

Відбулась звітно-виборча конференція ОСН «Будинковий комітет «Вулиця Кільцева дорога, 1-Г»

28 листопада 2015 року відбулась звітно-виборча конференція жителів за місцем проживання органу самоорганізації населення «Будинковий комітет «Вулиця Кільцева дорога, 1-Г». Учасниками звітно-виборчої конференції стали 16 мешканців будинку.

До участі у конференції запросили також начальника відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації – Романенко І.О.

Під час конференції присутні заслухали звіт керівника ОСН «Будинковий комітет «Вулиця Кільцева дорога, 1-Г» Рогожинського С. В. про роботу комітету за 2015 рік.

В своєму звіті керівник ОСН «Будинковий комітет «Вулиця Кільцева дорога, 1-Г» Рогожинський С. В. зазначив, що не дивлячись на не такий тривалий час дії будинкового комітету, протягом 2015 року були розглянуті досить важливі питання, які відігравали неабияку роль в житті будинку та було проведено ряд запланованих робіт. Зокрема:

1) було вирішено питання щодо перепланування проїзної частини прибудинкової території і згорблено коловий проїзд біля будинку;

2) проведено підготовчі роботи під асфальтування прибудинкової території;

3) виконано ремонтні роботи в будинку;

4) проведено часткову заміну вікон на сходових маршах будинку;

5) члени комітету та мешканці будинку брали активну участь в весняному та осінньому місячниках благоустрою;

6) вирішено питання щодо кронування дерев на прибудинковій території; 

7) надано допомогу мешканцям будинку щодо оформлення субсидій на житлово-комунальні послуги:

8) було піднято ряд питань з різних напрямків роботи перед державними установами та органами виконавчої влади та надані пропозиції щодо їх включення до бюджету 2016 року.

Також, під час звітно-виборчої конференції, відбулось переобрання керівника, заступника керівника, секретаря та членів комітету у зв’язку із закінченням терміну повноважень Київської міської ради.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку