Головна  →  Новини  →  29 жовтня 2015

Відбулася традиційна зустріч ректора зі студентським активом КУП НАНУ (фото)

Відбулася традиційна зустріч ректора зі студентським активом КУП НАНУ (фото)

28 жовтня у Київському університеті права НАН України відбулася традиційна зустріч  ректора, професора Юрія Бошицького зі студентським активом університету.

Під час зустрічі, яка відбулася у формі конструктивного діалогу,  ректор зосередив увагу присутніх на актуальності питань даної зустрічі для студентства та подальшого вдосконалення навчального процесу:

  • складові студентського життя: навчання, громадська робота, дозвілля;
  • дисципліна, як критерій успішності у майбутній професії;
  • Київський університет права НАН України – єдиний ВНЗ, який розглядає питання науки як основоположний пріоритет серед студентства (зокрема сприяє участі студентів уже з І курсу в науково-дослідній роботі ВНЗ);
  • обговорення зі студентським активом плану проведення заходів до 20-річчя заснування Київського університету права НАН України;
  • питання культури спілкування студентської спільноти в своєму соціумі;
  • надання пропозицій студентським активом щодо проведення виборів президента СП КУП НАНУ (02 грудня 2015 відповідно до положення).

Юрій Ладиславович підкреслив, що участь студентів у науково-практичних конференціях та громадській роботі, волонтерському рухові  сприяє формуванню управлінської ділової якості майбутніх юристів. 

Питанню проведення спільних заходів із випускниками шкіл Святошинського району м.Києва на засіданні було приділено значної уваги.  Слід зазначити, що за результатами вступної компанії 2015 року випускники шкіл 304, 316, 323 показали найкращі результати.

Ректор озвучив нові перспективні угоди про співпрацю між університетом  і Музеєм Другої світової війни, Музеєм під відкритим небом «Пирогово», Заповідником Софія Київська. Співпраця між цим установами дає можливість студентам креативніше проводити заходи в рамках загальноуніверситетських проектів, проводити студентські  квести, дозвілля під відкритим небом.

У рамках загальноуніверситетського  проекту «Формуємо бібліотеку зі студентської лави» Юрій Ладиславович подарував студентам книги, що сприятимуть підвищенню світогляду майбутніх юристів.

 

Джерело: Київський університет права НАН України

Перейти до спискуВерсiя для друку