Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2015

З благодійністю в серці

З благодійністю в серці

Благодійних фонд «Серце до серця» плідно співпрацює з організацією інвалідів війни та Збройних сил 5-го мікрорайону вже більше 15 років. За цей час між організаціями виникли не просто дружні стосунки, а майже родинні зв’язки. Адже БФ «Серце до серця» та його очільник Леонід Соколов не тільки надають матеріальну допомогу організації, а й завжди підтримують її членів морально та приходять на допомогу у скрутний час.

Цього разу Леонід Соколов завітав до організації не сам, а з поважною гостею – партнером фонду із Швейцарії Астрід Ейсенрінг. Саме завдяки зусиллям пані Астрід фонд надав організації такі потрібні засоби для реабілітації: інвалідні візки, милиці, ходунки, палиці. Крім того, гості надали і благодійну допомогу у вигляді продуктових наборів.

Керівник організації інвалідів війни та Збройних Валентина Олексіївна Буренко разом з членами організації ґрунтовно підготувалися до зустрічі – приготували для гостей коровай та вишитий рушник. Валентина Олексіївна від імені членів організації подякували благодійникам за ту посильну допомогу та підтримку, яку вони постійно надають організації, а також за щирість, людяність та доброту, якими наповнені серця цих небайдужих людей.

Перейти до спискуВерсiя для друку