Головна  →  Новини  →  10 жовтня 2015

В Святошино пройшов екологічний захід «Чисте місто!» (фото)

В Святошино пройшов екологічний захід «Чисте місто!» (фото)

Суботній ранок, 10 жовтня, видався сонячним, хоча вже по осінньому холодним. Та це не завадило святошинській громаді у їх праці по прибиранню визначених територій. Вже о 10 ранку робота йшла повним ходом.

«Хоча всі закріплені території прибираються постійно, сьогодні, в рамках осіннього місячника з благоустрою ми проводимо екологічну акцію по очищенню району від різноманітного сміття та поліпшення його санітарного стану. Адже у гарного господаря повинно бути і обійстя гарним. І на сьогоднішньому заході ми запланували виконати цілий ряд робіт. Нам – святошинцям, хочеться щоб навколо нас було чисто і охайно, і не тільки у власній квартирі, а і на прибудиноквій території, на зелених зонах, біля водойм, в парках і скверах. Ну а працювати ми вміємо і цьому підтвердженням є наша сьогоднішня дружня робота», - розповіла в. о. голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ірина Жидченко.

Цього дня кипіла робота на біличанському масиві де йшло прибирання території. Велике скупчення людей можна було спостерігати біля озера Святошинське в приватному секторі масиву Біличі. Прилегла зелена зона звільнялась від різноманітного сміття з одночасним його вивозом.

З ентузіазмом та завзятістю працювали святошинці, адже це наш район, наш дім і ми хочемо щоб він виглядав достойно.

Перейти до спискуВерсiя для друку