Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбулось засідання робочої групи щодо спільного відпрацювання питань повноти надходжень плати за землю у Святошинському районі (фото)

Опубліковано 08 жовтня 2015 року о 16:57
фото

8 жовтня в Святошинській районній в місті Києві державній адміністрації відбулось засідання робочої групи щодо спільного відпрацювання питань повноти надходжень плати за землю у Святошинському районі міста Києва. Вступне слово промовив начальник фінансового управління Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Ігор Дорош, який зазначив що станом на 01.10.2015 по темпу росту надходжень плати за землю до бюджету міста Києва в порівнянні з минулим роком Святошинський район займає перше місце серед районів міста. 

Участь у засіданні робочої групи взяли представники Державної податкової інспекції у Святошинському районі Головного управління Державної фіскальної служби у місті Києві, Управління Пенсійного фонду України у Святошинському районі міста Києва, Департаменту земельних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), самостійних структурних підрозділів Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, а також представники комунальних підприємств району, які мають заборгованість перед бюджетом.

Крім стану погашення заборгованості з плати за землю на засіданні було розглянуто питання погашення комунальними підприємствами заборгованостей перед всіма рівнями бюджету та Пенсійним фондом України. З цього приводу засідання відбувалось в розширеному складі, були запрошені представники Управління Пенсійного фонду України у Святошинському районі міста Києва, які проінформували керівників підприємств про фінансові і соціальні наслідки несвоєчасного перерахування єдиного соціального внесків.

За інформацією головного державного ревізора-інспектора управління погашення заборгованостей Державної податкової інспекції у Святошинському районі Головного управління Державної фіскальної служби у місті Києві Іщенко Ж.В. станом на 01.10.2015 заборгованість комунальних підприємств перед бюджетом складає 611,0 тис.грн. по єдиному соціальному внеску, 1512,1 тис.грн. по податку на додану вартість, 931,7 тис.грн із плати за землю, 1,3 тис.грн. по податку на прибуток і 11,1 тис.грн. по перерахуванні частини чистого прибутку.

На засіданні робочої групи обговорено причини виникнення заборгованості перед бюджетом і Пенсійним фондом України, стан її погашення, заслухано інформацію керівників підприємств-боржників. Представниками Управління Пенсійного фонду України у Святошинському районі міста Києва і фінансового управління Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації надано конкретні рекомендації щодо механізму погашення заборгованості перед бюджетом та пенсійним фондом України.

 

Джерело: фінансове управління


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux